centar-zdravstvenog-turizma-content-10-stroke-whatsapp
centar-zdravstvenog-turizma-content-10-stroke-3-viber
Radno vreme 00:00 - 24:00
Dentalni turizam

Sada svako može sebi da priušti savršen osmeh!

Implantologija

MORE INFO

Sada svako može sebi da priušti savršen osmeh!

Protetika

READ MORE

Kombinacija medicine i turizma relativno je nov tip turizma koji beleži visoke stope rasta. Sve ukazuje da će se trend rasta nastaviti i u budućnosti, a na njegovo usporavanje može uticati isključivo nedostatak kapaciteta, a nikako pad potražnje.

Danas se 5% svih međunarodnih putovanja odnosi se na medicinski turizam. U strukturi sadašnjeg ukupnog prometa medicinskog turizma 40 % otpada na stomatološke usluge, 42% na ortopediju, kardiologiju, kardiohirurgiju i neurohirurgiju, a 15 % na estetsku hirurgiju.

Kvalitet i pouzdanost našeg rada potvđuje garancija na zubne implantate doživotno. Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog - besplatan odmor u službi oralnog zdravlja!

Implantologija

Pojavom zubnih implanta, do sada nezamenljive metalokermičke krunice, mostovi i proteze odlaze u...

Oralna hirurgija

Možemo Vam pružiti sve vrste oralno-hirurških intervencija, od vađenja zuba do ugradnje implantata.

Parodontologija

Oblast stomatologije pod nazivom parodontologija bavi se lečenjem svih oblika bolesti desni koje se...

Stomatološka protetika

Pojam zubna protetika obuhvata svaku zamenu, odnosno zamena za prirodni zub u slučaju da nedostaje...

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija pomaže u ulepšavanju Vašeg osmeha. To ulepšavanje podrazuvema beljenje zuba laserom...

Preventivna stomatologija

Preventivna stomatologija podrazumeva mnoge aktivnosti koje sprečavaju da dođe do nekih večih...

Dečija stomatologija

Iako briga o zdravlju zuba vaših mališana počinje još u trudnoći, sigurni smo da bi trebalo da znate činjenice.

Budimo u kontaktu

Sada svako može sebi da priušti savršen osmeh!

Srbija je danas, sve popularnija destinacija zdravstvenog turizma za građane Švajcarske, Nemačke, Austrije, Švedske pa čak i Kanade i SAD. Proteklih nekoliko godina broj pacijenata koji dolaze radi zdravstvenih usluga u Srbiji, Novi Sad, Niš i druge veće centre je udvostručen.

Opremu koju koristimo kao što je CAD/CAM tehnologija koja se temelji na 3D tehnologiji i kompjuterski dizajniranom radu, zahvaljujući kojoj se protetske nadoknade izrađuju veoma precizno, od estetskih keramičkih materijala, i to samo tokom jedne posete. Tu su laseri i laserska tehnologija RTG aparati sa digitalnim senzorom koji zamenjuje dentalni film i emituje višestruko manje zračenje nego pri klasičnom rendgen snimku, intraoralne kamere za pregled slabo vidljivih područja usne duplje.

Garancija

Kvalitet i pouzdanost našeg rada potvđuje garancija na zubne implantate doživotno. Svaki pacijent za svaki ugrađeni implantat ponaosob dobija iternacionalni pasoš setifikat sa tačnim opisom na kom je mestu ugrađen implantat i sa upisanim serijskim brojem. Pasoš je zvanična potvrda premium kvaliteta proizvođača implantata. Naše klinike koriste najsavremenije materijale i sarađuje sa najboljim labaratorijama. Sada svako može sebi da priušti savršen osmeh!

Stavite sebe na prvo mesto

sr_RSSerbian