centar-zdravstvenog-turizma-content-10-stroke-whatsapp
centar-zdravstvenog-turizma-content-10-stroke-3-viber
Radno vreme 00:00 - 24:00

O nama

500 +
Zadovoljnih klijenata

Pravi spoj:
ZDRAVLJE I TURIZAM!

Mi smo kompanija koja spaja lepo i korisno. Doputujte u Rebupliku Srbiju kako biste rešili
dentalne i estetske probleme po najnižim cenama.
Prevoz, smeštaj i potrebne prateće usluge u našoj organizaciji.

Spoj lepog i korisnog

01

Osiguranje

Sarađujemo sa svim osiguravajućim kompanija

02

Dijagnoza

Za svaku intervenciju izdajemo dijagnozu i račun

Već 12 godina sa Vama!

Savetujemo naše pacijente u odabiru najbolje i najkvalitetnije klinike, u zavisnosti od njihovih potreba. Naša kompanija ima ekskluzivne ugovore, sa vodećim dentalnim klinikama, hiruškim klinikama, klinikama za rehabilitaciju, klinikama za plastičnu hirurgiju i ortopediju, rehabilitacionim centrima i banjama u Srbiji.

U tim proverenim klinikama, rade najbolji lekari iz zemlje i inostranstva, čime našim pacijentima obezbeđujemo najbolju uslugu. Uz najbolju uslugu obezbeđujemo nepromenjene cene koje su iskazane na sajtu, garanciju ugrađenih medicinskih materijala (implantanata, proteza itd) kao i garanciju kvaliteta izvedenih radova. Za sve intervencije svojim pacijentima garantujemo kvalitet i pisanu garanciju, kao i poseban VIP tretman.

Uz sve to organizujemo besplatan smeštaj u apartmanima sa 4 i 5 zvezdica kao i besplatan transfer sa aerodroma u Beogradu, Nišu ili Sofiji. Učestvujemo u celokupnoj organizaciji od dolaska pacijenta na kliniku, do smeštaja i povratka pacijenta u matičnu zemlju.

Celokupan konsalting za naše pacijente je potpuno besplatan. Kada se odlučite za nas, pronalazimo najbolje i najkvalitenije resenje za lečenje.
Pre samog dolaska, a na osnovu medicinske dokumentacije, naš tim će Vam dati pismenu ponudu celokupnog tretmana koja uključuje i vreme potrebno za rešavanje zdravstvne intervencije.

Za dodatna pitanja organizujemo i besplatne video konsulatacije sa lekarom.

Ponuda, pored cene, uključuje i vreme potrebno za odsustvo sa posla jer znamo koliko je to važno za pacijente iz zapadnih zemalja.

Kompanija posluje od 2011. godine i mešovitog je kapitala Švajcarske, Makedonije i Srbije. Zbog sve većeg interesovanja naših klijenata za zdravstvene usluge u Srbiji ukazala se potreba za ovakavim projektom ZDRAVSTVENOG TURIZMA. Na taj način zajedno sa svojim strateškim partnerima iz oblasti zdravstva, predstavljamo SRBIJU U NAJBOLJEM MOGUĆEM SVETLU.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh

Naši pacijenti su ujedno i strani drzavljani iz svih krajeva sveta, koji uvek kroz svoje lično iskustvo preporučuju svoje poznanike, prijatelje, rođake.

 

Ujedno organizujemo besplatni smeštaj u apartmanima sa 5 zvezdica za sve naše pacijente kao i za njihovu pratnju, transfer od aerodroma do apartmana i obratno. Takođe, organizujemo fakultativne obilaske Srbije,najveće istorijske znamenitosti grada, posete najboljim restoranima i posete najboljih mesta noćnog provoda ukoliko klijent se odluči i za tu vrstu usluge.

 

Klinike sa kojima sarađujemo poseduju SERTIFIKAT kao dokaz dobrog kvaliteta svog rada,koji ujedno garantuje i bezbednost pacijentima, a sve to uz podrsku države i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Klijenti dobijaju sigrurnost tj. zaštitu, samim tim što je sve pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, što je i jedistveno na tržištu medicinskog turizma.

Naši klijenti su zdravi ljudi kojima su potrebne usluge estetske hirurgije, stomatologije, oftamologije.

Check the Mid-Season Promotions

Lorem Ipsum

45 $

Mauris et tortor sit amet ex sagittis feugiat praesent rutrum, lorem ipsum.

Lorem Ipsum

35 $

Suspendisse quis ipsum vitae leo tincidunt eleifend. Nullam eget.

HOT

Lorem Ipsum

50 $

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget dolor ante.

Lorem Ipsum

29 $

Suspendisse quis ipsum vitae leo tincidunt eleifend. Nullam eget.

Lorem Ipsum

50 $

Phasellus luctus nec turpis ultricies hend rerit. Nullam ut tellus lacus donec.

Lorem Ipsum

50 $

Mauris et tortor sit amet ex sagittis feugiat praesent rutrum, lorem ipsum.

Our Commitment is a Satisfied Customer

Lorem ipsum dolor sit amet, tempus iaculis duis pretium​ Lorem ipsum dolor sit amet, tempus iaculis

Naše ordinacije

Utisci naših klijenata

Kontakt

sr_RSSerbian